❱ Suspension 

Verlagingsveren
Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van veren en verlagingsveren. Hun doel is het verbeteren van de handling met behoud van veiligheid, comfort en rijkwaliteiten. De auto’s krijgen tevens een gave look.

Verlagingsveren van Cobra Suspension zijn gemaakt van Chroom-Silicium verenstaal met een extra hoge trekvastheid van Europese makelij. De verlagingsveren worden “koud” gewikkeld met high-end CNC gestuurde wikkelautomaten en krijgen daarna een hitte behandeling voor een extra lange levensduur. Om de veren voor te bereiden voor de poedercoating en voor een betere levensduur, worden de veren na de warmtebehandeling gestraald. Alle veren krijgen een anti-corrosiebehandeling en worden vervolgens gecoat in de gewenste kleuren voor een langdurige corrosiebestendige bescherming.

Schroefsets
De Cobra Suspension schroefsets zijn uitsluitend ontworpen en geproduceerd door de beste technici. Elke toepassing combineert de kennis van het circuit met de benodigde rijkwaliteiten van de straat. De unieke kenmerken van uw auto worden niet uit het oog verloren. De perfecte wegligging en comfort. Cobra Suspension heeft een brede range aan producten bedoeld voor de straat én circuitgebruiken. Zo kan zowel de straat-gebruiker en competitie-rijder genieten van zijn of haar trots. Met de opties om uw kit volledig naar uw wens aan te passen met de EVO III en R, is het altijd een geweldige rit! Onze EVO I en EVO II schroefsetjes bieden de beste balans tussen sportiviteit en comfort.

Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden bij Autotaal Montfoort.